Zobaczcie, co można zrobić ze skórką pomarańczy!
Składniki:
Sposób przygotowania:
Pomarańcze pociąć na ćwiartki. Środki zjeść lub wycisnąć z nich sok, a resztę dokładnie wydrążyć - tak, by została sama skórka. Przygotować galaretki w różnych kolorach i zostawić do ostygnięcia. Gotowe galaretki wlać do skórek pomarańczy, włożyć do lodówki i poczekać aż stężeją.
Smacznego!
Mama Ewelina
Komentarze
do Ewa : Bardzo dziekuję za sprostowanie, bo zachodziłam w głowe jak w Cwiartce zrobic szpic z galaetki, która sie rozlewa :)
dodany: 2016-11-30 15:28:08, przez: Karolina
Pomarańcze pociąć na ćwiartki??? co za bzdura... Jak potem chciałybyście wlać galaretkę... należy pomarańcze przeciąć na pół
dodany: 2014-11-18 12:58:30, przez: Ewa