aDwa w jednym - rozwój i zabawa. Świat matematycznych gier planszowych

Warszawa

Pasta kanapkowa z twarożkiem, papryką i jajkiem

Pasta kanapkowa z twarożkiem, papryką i jajkiem

SKŁADNIKI:

  • 150 g twarożku naturalnego
  • 4 jajka
  • 3 różnokolorowe mini papryczki
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego typu greckiego
  • 1 łyżka majonezu
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz


PRZYGOTOWANIE:

  1. Jajka gotujemy w osolonej wodzie, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
  2. Papryki myjemy, wycinamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek drobno siekamy.
  3. Do jajek i warzyw dodajemy twarożek, majonez oraz jogurt i mieszamy wszystkie składniki.
  4. Doprawiamy solą oraz pieprzem.


Czas przygotowania: ok. 20 min
Ilość porcji: 4
Cena za porcję ok. 2,30 zł

Smacznego!

 

Przeczytaj również

Polecamy

Więcej z działu: Przepisy

Warto zobaczyć

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). Pragniemy poinformować cię iż dbamy o twoją prywatność i bezpieczeństwo twoich danych. Stosujemy się do zasady minimalizacji zbieranych danych. Strona czasdzieci.pl używa plików cookie by świadczyć Państwu usługi na najwyższym poziomie. Możecie Państwo w każdej chwili zmienić ustawienia cookie swojej przeglądarki. Więcej informacji oraz przysługujące ci prawa znajdziesz w naszej Polityce prywatności. Zamknij (×)