Składniki:
Zagnieść ciasto drożdżowe. Odstawić w ciepłe miejsce, przykryć ściereczką. Następnie pieczarki pokroić i podsmażyć na oleju. Ciasto podzielić na 4 części, rozwałkować. Ułożyć na blaszce do pieczenia, piec około 10, 15 minut. Następnie wyjąć z piekarnika, posmarować keczupem, wyłożyć na wierzch podsmażone pieczarki i posypać startym serem. Wstawić do piekarnia na 10 minut i gotowe.
mama Ewa
Komentarze
Bardzo dobra Pizza na wieczór z przyjaciółmi idealna.
dodany: 2013-10-07 17:31:54, przez: michalina
zdecydowanie za dużo wody - dałam tyle ile w przepisie, ale wyszło bardzo rzadkie (trzeba było dodać więcej mąki). Można dać zamiast ketchupu przecier pomidorowy z rozgniecionym czosnkiem i bazylią. Ja wrzuciłam na ciasto jeszcze cebulkę i szynkę. Nie podpiekałam na 2 razy, tylko wszystko na raz. Bardzo dobre:)
dodany: 2013-03-17 09:42:00, przez: Adi