Warszawa

Sajgonki z pieczarkami

Sajgonki z pieczarkami

Składniki:

  • papier ryżowy 1 opakowanie
  • pieczarki 1/2 kg
  • cebula 1 szt
  • olej 4 łyżki
  • czosnek 1 ząbek
  • vegeta
  • pieprz


Pieczarki i cebulę poszatkować, usmażyć na oleju, dodać czosnek przyprawić do smaku. Papier ryżowy namoczyć w wodzie. Kłaść farsz pieczarkowy i zawijać. Podsmażyć na oleju na złoty kolor.

 

 

 

mama Ewa

 

Przeczytaj również

Polecamy

Więcej z działu: Przepisy

Warto zobaczyć

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). Pragniemy poinformować cię iż dbamy o twoją prywatność i bezpieczeństwo twoich danych. Stosujemy się do zasady minimalizacji zbieranych danych. Strona czasdzieci.pl używa plików cookie by świadczyć Państwu usługi na najwyższym poziomie. Możecie Państwo w każdej chwili zmienić ustawienia cookie swojej przeglądarki. Więcej informacji oraz przysługujące ci prawa znajdziesz w naszej Polityce prywatności. Zamknij (×)