do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. świeży po zamrożeniu uzyskać to można zwilżając go przed pogrzaniem w piekarniku wodą lub wodą z mlekiem
wesołych swiat
dodany: 2009-12-06 09:05:13, przez: flawio
mozna samemu upiec to nie jest takie trudne jak sie wydaje. sprobojcie
dodany: 2009-09-04 16:04:17, przez: marys
Moim sposobem na świeży chleb jest zamrożenie go :) a na drugi dzień jest nie tylko świeży ale i pyszny :)
dodany: 2009-05-03 19:04:20, przez: Kaśka
ble
dodany: 2008-12-15 13:15:47, przez: sj
pojsc do piekarni
dodany: 2008-09-21 04:51:53, przez: sonia
Jak nie chcecie mieć twardego jak kamień chleba, to włóżcie go do zrywki tak, żeby powietrze nie dochodziło. I tyle...
dodany: 2008-05-28 23:30:10, przez: Maddy
Bozena ,to prawda:)pozdrawiam
dodany: 2008-05-17 14:21:46, przez: sj
i po co się tak certolić, kupić ile trzeba i bez kłopotu :) A swoją drogą czerstwy jest zdrowy
dodany: 2007-05-28 17:58:28, przez: Bożena
Komentarze
wesołych swiat
dodany: 2009-12-06 09:05:13, przez: flawio
mozna samemu upiec to nie jest takie trudne jak sie wydaje. sprobojcie
dodany: 2009-09-04 16:04:17, przez: marys
Moim sposobem na świeży chleb jest zamrożenie go :) a na drugi dzień jest nie tylko świeży ale i pyszny :)
dodany: 2009-05-03 19:04:20, przez: Kaśka
ble
dodany: 2008-12-15 13:15:47, przez: sj
pojsc do piekarni
dodany: 2008-09-21 04:51:53, przez: sonia
Jak nie chcecie mieć twardego jak kamień chleba, to włóżcie go do zrywki tak, żeby powietrze nie dochodziło. I tyle...
dodany: 2008-05-28 23:30:10, przez: Maddy
Bozena ,to prawda:)pozdrawiam
dodany: 2008-05-17 14:21:46, przez: sj
i po co się tak certolić, kupić ile trzeba i bez kłopotu :) A swoją drogą czerstwy jest zdrowy
dodany: 2007-05-28 17:58:28, przez: Bożena