Gdyby domowy majonez się rozwarstwił, wbij do miseczki żółtko jajka i dobrze je utrzyj. Stopniowo dodawaj majonez do żółtka i ubijaj, dopóki masa nie zgęstnieje.
dobrze wiedzieć, odkąd moja żona prenumeruje książki kucharskie od IMP, cały czas gotuje i robi między innymi majonez. Może tym razem ja ją czymś zaskoczę ;>
Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako "RODO"). Pragniemy poinformować cię iż dbamy o twoją prywatność i bezpieczeństwo twoich danych. Stosujemy się do zasady minimalizacji zbieranych danych. Strona czasdzieci.pl używa plików cookie by świadczyć Państwu usługi na najwyższym poziomie. Możecie Państwo w każdej chwili zmienić ustawienia cookie swojej przeglądarki. Więcej informacji oraz przysługujące ci prawa znajdziesz w naszej Polityce prywatności.Zamknij (×)
Komentarze
dobrze wiedzieć, odkąd moja żona prenumeruje książki kucharskie od IMP, cały czas gotuje i robi między innymi majonez. Może tym razem ja ją czymś zaskoczę ;>
dodany: 2012-09-13 22:28:39, przez: Mirek