Poprostu trzeba pilnować odpowiedniej temperatury i pod koniec pieczenia zmniejszyć temp. lepiej jak posiedzi w piekarniku dojdzie a się nie przypali..!Fory z teflonu to dopiero rewelacja!!!
dodany: 2008-12-12 17:44:19, przez:
andzia
żeby ciasto sie nie przypaliło podczas pieczenia pod dolna blache postawic naczynie z woda sposób sprawdzony zawsze przypalałam ciasto mam ciulowy piekarnik ta mi poradziął ciocia i teraz pieke i ciasto jest równo przyrumienione
dodany: 2007-06-15 13:46:29, przez:
Sylwia
Żeby wypeki siĘ przypalały naleŻy znajść dobrą cukiernię w najbliższej okolicy.
Komentarze
spageti sos
dodany: 2009-08-15 15:38:49, przez: jowita
spagetti
dodany: 2009-08-15 15:38:07, przez: jowita
Poprostu trzeba pilnować odpowiedniej temperatury i pod koniec pieczenia zmniejszyć temp. lepiej jak posiedzi w piekarniku dojdzie a się nie przypali..!Fory z teflonu to dopiero rewelacja!!!
dodany: 2008-12-12 17:44:19, przez: andzia
żeby ciasto sie nie przypaliło podczas pieczenia pod dolna blache postawic naczynie z woda sposób sprawdzony zawsze przypalałam ciasto mam ciulowy piekarnik ta mi poradziął ciocia i teraz pieke i ciasto jest równo przyrumienione
dodany: 2007-06-15 13:46:29, przez: Sylwia
Żeby wypeki siĘ przypalały naleŻy znajść dobrą cukiernię w najbliższej okolicy.
dodany: 2007-05-28 18:13:55, przez: Bożena