Warszawa

Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler

Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler

ISBN: 978-83-240-2556-5

Opis książki

Czy masz ochotę na kremowe lody waniliowe z dodatkiem aksamitnego advocata, soczystych malin, kusząco dojrzałych brzoskwiń, z nutą orzeźwiającej mięty? Przepis na Copa melba znajdziesz na stronie 144.

 

W książce znajduje się ten i blisko 60 innych przepisów pochodzących z czterech ostatnich sezonów programu Kuchenne Rewolucje.

 

Dzięki nim przygotujesz sycące zupy, aromatyczne mięsa, wyśmienite desery. Niech Twoją kuchnię wypełni kusząca woń świeżych ziół, pełne kolorów warzywa i owoce, wyraziste smaki mięs.

 

Magda Gessler, najbardziej znana polska restauratorka i kreatorka smaku zdradza przepisy, które odmieniły kulinarne oblicze Polski.

 

Zainspiruj się i zrewolucjonizuj kuchnię w swoim domu!

 

Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Liczba stron: 160
Znak literanova
Format: 205 x 260
 

Kup teraz

Szukamy najtańszych księgarni internetowych...

Warto zobaczyć