W niedzielę 20 kwietnia, od godz. 12:00 do 17:00, zapraszamy na uroczysty Lunch Wielkanocny.
Restauracja The Olive jest idealnym miejscem na celebrację w gronie najbliższych oraz smakowanie wykwintnych, tradycyjnych potraw. Doskonałą atmosferę tego dnia zapewni muzyka na żywo. W specjalnie przygotowanym Kąciku Zabaw, najmłodsi członkowie rodziny z pewnością nie będą mieć czasu na nudę.
Kulinarne Specjały
Menu wielkanocne inspirowane jest doświadczeniami kulinarnymi Tomasza Leśniaka - dyrektora kulinarnego hotelu Sheraton w Krakowie oraz szefa kuchni Reprezentacji Polskiej w Piłce Nożnej. Tomasz Leśniak w swojej kulinarnej karierze miał również możliwość przygotowania uroczystego obiadu świątecznego dla Gwardii Szwajcarskiej i obu Papieży w Watykanie.
W menu Lunchu Wielkanocnego znajdą się wyśmienite przekąski:
Ciepłe dania do wyboru:
Na deser nasz szef cukierni, Ireneusz Luzar, przygotował bufet ciepłych i zimnych słodkości.
W ten wyjątkowy dzień nie może zabraknąć polskich specjałów. W menu znajdą się, wobec tego, bigos, jaja gotowane na twardo, faszerowane sałatką jarzynową, czy musem z łososia,wędzona szynka i tradycyjne polskie wędliny z marynowanymi warzywami i sosem musztardowym.
Do dań zaproponujemy szeroką gamę napoi: Prosecco Valdobbiadene, czerwone i białe wino domowe, Krwawa Mary, woda mineralna, herbata oraz kawa.
Kącik Zabaw dla Dzieci
Najmłodszych gości przywitamy w Kąciku Zabaw, gdzie zaplanowaliśmy liczne atrakcje, gry i konkurencje z nagrodami, mini-kino, warsztaty malowania pisanek oraz grę w poszukiwanie schowanych jajek wielkanocnych.
Na Wielkanocny Lunch zapraszamy:
20 kwietnia (niedziela) w godz: 12:00 - 17:00
Cena: 160 PLN
Dzieci poniżej 10 roku- bezpłatnie, w wieku
10 - 17 lat - 50% zniżki
Parking gości Wielkanocnego Lunchu bezpłatny
Prosimy o wcześniejszą rezerwację: 12 662 1663