Zapraszamy dzieci na wiosenne warsztaty kulinarne, na których będzie królował kolor zielony. Dzieci wspólnie z trenerką kulinarną ugotują zupę koperkową oraz zrobią zdrowe, miętowo-cytrynowo-kokosowe kulki mocy.
Warsztat jest częścią cyklu warsztatów „Sezonowo”, na których dzieci poznają bliżej sezonowe warzywa i owoce. Samodzielnie przygotowują z nich dania i testują, jakie połączenia kulinarne smakują im najbardziej.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Ania co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Data: 6 maja (sobota), godz. 10.00 - 11.30 (dzieci 4-7 lat).
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kategoria/dla-dzieci/zielono-mi
Data: 6 maja (sobota), godz. 13.00 - 14.30 (dzieci 7-12 lat).
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kolekcja/probuje-gotuje-7-12-lat/zielono-mi-2
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.