Były mazurki, były paschy, była nawet wielkanocna sałatka z jajem i ogórkiem kiszonym. A sernika – nie było. A przecież sernik to specjalność naszej prowadzącej! Puszysty, kremowe, delikatne, z czekoladą lub z kajmakiem, polane solonym karmelem albo delikatną pianką i ozdobione owocami, cukrowymi jajeczkami, kokosem. Na marcowych warsztatach przygotujemy serniki w wersji mini, tak aby każde dziecko mogło sprawdzić się w różnych rodzajach dekoracji wielkanocnych. Sprawdzone przepisy na serniki rodzice otrzymają tuz po zajęciach.
Termin:
czwartek 9 marca 2017, pierwsza grupa: godz. 17.30, druga grupa: godz. 19.00 (Kids&Friends)
MIEJSCE
w czwartek klubokawiarnia Kids & Friends, ul. Skierniewicka 14, Wola, Warszawa
GODZINY & GRUPY WIEKOWE
w czwartek jedna grupa o 17:30;
MINIMALNY WIEK
Istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej (np. jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom lub w przypadku rodzeństwa z różnym wiekiem) tylko po wcześniejszej konsultacji i zgodzie ze strony prowadzącej warsztaty – należy poinformować w momencie zapisywania dziecka/dzieci telefonicznie lub mailowo.
Dolna granica wieku to 3,5 roku. Dzieci młodsze tylko po indywidualnej wcześniejszej konsultacji.
CZAS TRWANIA
w zależności od tematyki oraz liczby i wieku uczestników: ok. 1 godziny.
KOSZT
35 zł od dziecka pojedyncze zajęcia, 30 zł w karnecie (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze składnikami, fartuszkami na czas warsztatów, sprzętem kuchennym oraz pakietem przepisów po warsztatach).
ZNIŻKI
Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł lub na 4 zajęcia w cenie 120 zł (jednostkowa cena za jedne zajęcia: 35 zł).
ZAPISY
Ilość miejsc ograniczona. Obowiązują zapisy, dzieci wcześniej niezapisane lub zapisane bez potwierdzenia z naszej strony nie są uwzględnione na liście. Zapisów można dokonywać telefonicznie/smsowo: 791 487 666 w dni powszechnie w godzinach 10-18, mailowo: gotowanie@dzieciakiwformie.pl ; można także skorzystać z naszego formularza zapisów.