Zapraszamy na dwugodzinne warsztaty kulinarne dla nastolatków w profesjonalnym studiu kulinarnym na warszawskim Muranowie.
Zapraszamy na wyjątkowe zajęcia kulinarne, podczas których wybierzemy się w podróż po ulicach Bombaju i spróbujemy tradycyjnych dań kuchni indyjskiej.
Podczas warsztatów przygotujemy:
-
dahl z soczewicy;
-
dhokle, czyli aromatyczny chlebek z ciecierzycy;
-
oraz butter chicken.
Data: 09.05.2021 (niedziela);
Godzina: 14.30-16.30;
Bilety znajdziesz tutaj.
Ważne:
-
Są to zajęcia dla dzieci w wieku 11+.
-
Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
-
Warsztaty trwają 2 godziny.
-
Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
-
Warsztaty odbywają się w reżimie sanitarnym, zgodnie z aktualnymi zaleceniami.
-
Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie!
-
Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
-
Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
-
Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu
Warsztaty poprowadzi Ania, pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Miejsce wydarzenia:
Studio Kulinarne Małe Przyjemności, ul. Dzielna 15, Warszawa