Zapraszamy nastolatków na warsztaty kulinarne „Jesienne smaki”. Spotkamy się w profesjonalnym studiu kulinarnym.
Na warsztatach uczestnicy nauczą się robić szybkie i smaczne dania na śniadanie, obiad lub kolację. Zrobią aromatyczne danie kuchni tunezyjskiej - szakszukę - oraz pożywną i smaczną frittatę, popularną we Włoszech i Hiszpanii.
Zajęcia są częścią cyklu warsztatów „Szkoła gotowania”. Podczas zajęć uczymy się gotować potrawy z kuchni świata, które można samodzielnie przygotować w domu.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Dla młodzieży 12+
Data: 23 września (niedziela), godz. 16.30-18.30
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kategoria/nastolatki/szybko-i-smacznie
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.