Warszawa

365 smaków dla naszych dzieciaków - konkurs kulinarny (Zakończony)

Czy przygotowując codzienne posiłki, zwłaszcza dla niemowląt, można się ustrzec nużącej rutyny? Czy dzieci zapracowanych rodziców są skazane na faszerowanie się gotowymi daniami pełnymi konserwantów? Czy karmienie swych pociech musi być męczarnią? Absolutnie nie!

 

W tej nadzwyczajnej książce kucharskiej, z której mogą korzystać nie tylko rodzice, lecz także starsze dzieci, autorki podają mnóstwo przepisów na pożywne dania, które z pewnością przypadną do gustu maluchom. Z ogólnodostępnych produktów tanio, łatwo i szybko można przygotować zarówno przekąskę, jak i cały obiad. Ciasteczka owsiane, precle serowe, puddingi? - oto propozycje deserów bogatych w składniki odżywcze niezbędne dla młodego organizmu.

 


Mamy dziś dla Was wspaniały konkurs, w którym tylko u nas będziecie mogli wygrać książkę "365 smaków dla naszych dzieciaków".

Waszym zadaniem będzie przygotowanie jakiegoś bajecznego, dziecięcego smakołyku, sfotografowanie go i wysłanie na adres konkursy3@czasdzieci.pl zdjęcia wraz z przepisem. Na Wasze zaczarowane potrawy czekamy do 24.11.2008.


Uwaga! Najważniejsze kryterium – potrawa musi być dziecięca. Wierzymy, ze wystarczy dobry pomysł, by kanapkom urosły ogonki, pierogom wydłużyły się uszka a kotlety mielone zaczęły udawać grzybki. Dzięki tej magii rodzicielskich rąk niejeden niejadek przemieni się w radosnego łakomczucha.

 

Nie zapomnijcie podać swojego imienia i nazwiska, oraz adresu pod który będziemy wysyłać Wam nagrody.


Z niecierpliwością czekamy na przepisy i życzymy powodzenia!

 

 

Nadesłane przepisy

 

----- - -----

 

 ZIELONA GĄSIENICA

 

Składniki:

  • Ogórek
  • duża kalarepa
  • kawałek marchewki
  • pomidorki koktailowe
  • mozarella w kulkach
  • sól, ketchup
  • jabłko
  • ziele angielskie
  • wykałaczki

 

Ogórek umyć i pokroić w grube plastry. Kalarepę obrać i również pokroić w plastry, ewentualnie przekroić na połówki lub ćwiartki. Z plasterków ułożyć na przemian gąsienicę. Głowę gasienicy wyciąć z jabłka. Wyciąć w jabłku buzię i posmarować ketchupem. Jako oczy nadaje się ziele angielskie, albo pieprz, można też dać przekrojone czarne oliwki, albo winogrona. Czułki z marchewki wbić w glowę. Pomidorki i mozarellę wbić na przemian w plasterki kalarepki. Udekorować krakersami, posypać solą.

 


Smacznego!

 

----- - -----

 

 BAŁWANKI


składniki:

  • 4 jajka,
  • 3 łyżki majonezu,
  • sól,
  • biały pieprz,
  • papryka,
  • szczypiorek ,
  • sałata zielona,
  • kawałeczek ugotowanej marchewki.

 

Jajka ugotować na twardo,ostudzić,obrać ze skorupek.Drobno posiekać,utrzeć z majonezem ,przyprawić do smaku solą i białym pieprzem.
Szczypiorek drobno pokroić. Z jajecznej pasty uformować po 3 kulki różnej wielkości.Największą spłaszczyć to będzie podstawa bałwanka, położyć na liściach sałaty.Połączyć ją ze średnią kulą (tułowiem) i najmniejszą (głową). Z papryki uformować kapelusz i nos, ze szczypiorku zrobić oczy i guziki. z marchewki zrobić usta.

 

 
Smacznego

 

----- - -----

 

 Przepis:

 

Cukier biały, cytryna, pomidor, ugotowany ziemniak, rzodkiewka, herbata Zielona, mandarynka, skórki z jabłka lub z ogórka, wykałaczka...


Z cukru zrobić chmurkę,z cytryny słońce,herbatą posypać jako
trawa,z mandarynki i ziemniaka zrobić zwierzę (zczepić
wykałaczką)rzodkiewkę pociąć na kawałki i zrobić drzewo,
ze skórek zrobić liście ,a z pomidora zrobić posiłek dla
zwierzęcia...

To dla dzieci pychotka mój synek je to z przyjemnością ,lubi sobie
zmoczyć cytrynę w cukrze.Mówi że to jest super posiłek.

 


Życzę Smacznego!

 

----- - -----

 

 BIAŁE MYSZKI


Składniki:
• 25 dag twarogu
• 1 jogurt naturalny
• sól
• pieprz czarny ziarnisty
• szczypior cienki
• plaster żółtego sera
• sałata

 

Sposób wykonania:
Twarożek rozdrobnij widelcem,dodaj sól i jogurt,utrzyj na dość gęstą pastę.Dodaj drobno posiekany szczypiorek.
Z powsałej masy uformuj "krople" średniej wielkości.Na bardziej spiczastym końcu będzie pyszczek-zrób myszkom noski i oczka z ziarenek pieprzu,wąsy ze szczypiorku i uszka z małych półkoli wyciętych z żółtego sera.Potem zrób myszkom ogonki ze szczypiorku.Ułóż je na talerzu na listkach sałaty.

 

 

 

SMACZNEGO...
 

----- - -----

ŁÓDKI


Skladniki:

  • 2 kromki chleba,
  • 6 plasterków szynki ,
  • masło,
  • papryka,
  • ogórek kiszony,
  • ketchup,
  • 2 patyki do szaszłyków
  • arkusz papieru

 

Wykonanie:
Kromki chleba posmarować masłem ,plastry szynki złożyć na pól i ułożyć na chlebie. Ogórek przekroić wzdłuż na pól,a następnie kroić w poprzek 1-centymetrowe kawałki - tak ukroić 8 kawałków, ułożyć obok chleba. Na każdym z nich zrobić kleks z ketchupu. Paprykę pokroić na cienkie i długie paski i ułożyć na szynce tak aby imitowały burtę łodzi. Z papieru wyciąć 2 żagle i nabić na patyki, wbić patyki w każdą łódkę to będą maszty.

 

 

smacznego!

 

----- - -----

 

Kanapki to szybkie przekąski dobre na każda okazję. Robię je w kilka minut, często proszę również córeczkę o pomoc, dla niej to fantastyczna zabawa, a pozatym jak cudownie smakują własnoręcznie przygotowane kolorowe kanapeczki!
Do przygotowania kanapeczek wykorzystuję podstawowe składniki : chlebek,
masełko, plasterki żółtego sera, ogórek, papryka, pietruszka oraz garść ziaren kukurydzy puszkowej.
Efekt pyszny :))

 

 

----- - -----

 

 Składniki:

  • 1 kromka chleba
  • maslo,
  • 2 jajka ,
  • plaster szynki,
  • 2 pomidory
  • 2 plasterki sera żołtego
  • ogórek
  • 1 łyżeczka majonezu

 

Wykonanie:
Jajka ugotować na twardo,ostudzić ,obrać ze skorupki,ściąć czubki,i ustawić na talerzu.Pomidory umyć ,wytrzeć,ściąć czubki,usunąć miąższ ,położyć czapeczki na jajkach.Majonezem zrobić na kapeluszach kropeczki.
Z kromki chleba wykroić duże kółko,położyć plasterek szynki.Następnie położyć plasterek sera uformowany tak,aby tworzył wlosy.
Z pomidora wykroić 3 małe trójkąciki,.Jeden to będzie nosek ,a pozostałe dwa to spineczki przy kucykach.
Z ogórka wyciąć 2 okrągłe kawałki -to będą oczy.Z kawałka pomidora wyciąć usta.

 


smacznego!

 

----- - -----

 

Ryba Panga na smieszno

 

Składniki:

  • płat ryby Pangi
  • mąka
  • bułka tarta
  • jajko
  • plasterek zółtego sera
  • pomidor
  • mandarynka
  • ziemniaki
  • ogórek kiszony
  • ketchup
  • jabłko
  • pietruszka
  • sól
  • pieprz
  • olej

 

Przygotowanie:
Ostrugac ziemniaki i postawic na gazie. Płat Ryby Pangi obmoczyć mąką , jajkiem oraz bułką tartą ,a nastepnie smazyc na patelni. Z połówki pomidora zrobic łódkę i na wykalaczce wbic plasterek żółtego sera. Na ugotowanych ziemniakch zrobić oczka z pietruszki, uśmiech z mandarynki a noseka z jabłka.
Na usmazonym placie rybki Pangi położyć 2 plasterki ogórka kiszonego i dodać na nie troszeczke ketchupa i w ten sposób mamy oczka. Nosek i usta zrobic z ćwiartki jabłka.

 

 

Smacznego !

 

----- - -----

 

Pomarańczowy Jeżyk

 

Składniki:
1 pomarańcza, opakowanie goździków, 2 kapary, 2 kawałeczki pora, chrupek czekoladowy, rzodkiewka


W pomarańczę wbijamy goździki, tak aby powstały kolce u jeżyka, oczy robimy z kaparów, brwi z kawałeczków pora, nos z chrupki czekoladowej, a nóżki z przeciętej na pół rzodkiewki. Niepowtarzalny aromat przypomina nam, że zbliżają się święta Bożego Narodzenia.


Mysi Samochód

 

Składniki:
ogórek, twarożek, trzy rzodkiewki, goździki, marchewka, dwie pestki granatu


Ogórek obieramy, wycinamy trochę miąższu i smarujemy to miejsce twarożkiem. Nacinamy dwie rzodkiewki, a trzecią kroimy w plasterki, które zatykamy w naciętych rzodkiewkach tak, aby wyglądały jak uszy. Z goździków robimy myszkom oczy i nosek. Kroimy marchew w grube plasterki i układamy je jak kółka po obu stronach ogórka. Na twarożku układamy mysie główki. Z przodu wtykamy dwie pestki granatu, aby wyglądały jak reflektory samochodu. Myszki mogą już jechać na przejażdżkę, a my do stołu.

 

 

----- - -----

 

Potrawa szybka i smaczna!

 

  • paróweczki,
  • chlebek,
  • musztarda,
  • keczup
  • ogóreczek,


Robimy pysznego motylka, którego każde dziecko zje.
Trawkę robimy z sałaty ewentualnie z kapustki pekińskkiej.

Pozdrawiamy i życzymy smacznego! 

 

 

----- - -----

 

Kanapeczki Malwinki


Potrzebne składniki:
bułeczka, jajko ugotowane na twardo, listek sałaty, twarożek, plasterek żółtego sera, por, kawałek marchewki, dwa plasterki rzodkiewki, szczypiorek, goździki,


Sposób przygotowania:
Bułeczkę i jajko kroimy na pół.
Jedną część bułeczki smarujemy twarożkiem, układamy pokrojony por, a na tym stawiamy łódeczkę przygotowaną następująco: połówka jajka, na to twarożek, plasterek sera nadziany na wykałaczkę jako żagiel i kawałeczek marchewki na samej górze jako bandera.
Na drugą część bułeczki kładziemy listek sałaty, po którym hasa myszka - pół jajka nacinamy i wkładamy dwa plasterki rzodkiewki tak, aby wyglądały jak uszy. Nosek i oczka robimy z goździków, wąsy i ogonek ze szczypiorku.

 

 

 

Życzymy Smacznego!
 

----- - -----

 

Oto przepis na przepyszne naleśniczki Emilki.

 

Składniki:

 

 

Ciasto:

  • szklanka mleka
  • szklanka wody mineralnej gazowanej
  • 1,5 do 2 szklanek mąki przesianej
  • szczypta soli
  • 5 małych jajeczek przepiórczych


Składniki na ciasto połączyć miksując je mikserem, następnie usmażyć na oleju słonecznikowym placki.

 

 

Składniki na farsz do naleśników:

 

  • serek waniliowy lub bananowy
  • banan


Banan pokroić w małą kosteczkę i połączyć z serkiem.

 

 

Składniki do ozdoby:

 

  • pisaki tortowe
  • cukier puder
  • piegi cukrowe

 

Każdy naleśnik posmarować farszem serowo-bananowym i posypać cukrem pudrem oraz ozdobić naleśniczki buźką mazakami i posypać piegami.

 

 

 

Życzymy smacznego!!!
 

----- - -----

 

ŚLIMACZKI


Składniki:

  • -3 ziemniaki
  • -1 łyżka masła
  • -20 dag zmielonego mięsa z piersi z kurczaka
  • -jajko
  • -bułka tarta
  • -sól, pieprz, olej
  • -pomidor
  • -ser mozarella
  • -sałata
  • -majonez

 

Wykonanie:
Mięso mielone mieszamy z jajkiem i bułką tartą, dodajemy sól i pieprz do smaku. Formujemy kotleciki w kształcie podkówek i smażymy na złoty kolor z obydwu stron. Ugotowane ziemniaki rozgniatamy widelcem na jednolitą masę i dodajemy odrobinę masła. Za pomocą szprycy wyciskamy ziemniaki na kotlecik formując muszelkę ślimaka. Oczy robimy z majonezu. Całość ozdabiamy sałatą, pomidorem pokrojonym na grube plastry oraz mozarellą.
 

 

Smacznego!
 

----- - -----

  

OWOCOWE ZOO

Składniki:

 

  • *Duże jabłka
  • *inne różne pyszne owoce,
  • *wykałaczki,
  • *patyczki do szaszłyków :)


Wykonanie:
Owoce dokładnie myjemy. A potem wystarczy już tylko trochę fantazji i dobrego humoru :)
Nabijamy owoce na patyczki i wykałaczki. Bazę stanowi połówka jabłka, do której wbijamy owocowe "szaszłyki" tworząc fantazyjne zwierzaki, ufiki, stwory itd. 

 

 

 

 



 ----- - -----

 

Tygryskowe naleśniczki


Składniki na ciasto:


- 0,5 kg mąki
- 2 jajka
- około 2 szklanki mleka ciepłego
- szczypta soli


Składniki na farsz:


- 1 kostka sera białego
- 1 cukier waniliowy
- 3-5 łyżek cukru
- 2-3 łyżki kwaśnej śmietany
- 2 banany
- 1/4 szklanki rodzynek


Wykonanie:


Składniki na ciasto zmiksować lub ubić trzepaczką. Z gotowego ciasta smażymy na patelni posmarowanej olejem naleśniki.
Ser ucieramy z cukrem, cukrem waniliowym i kwaśną śmietaną aby powstała spójna i niezbyt gęsta masa serowa. Do masy serowej dodajemy pokrojone w półkola banany oraz sparzone wodą i przestudzone rodzynki - to wszystko mieszamy. Tak przygotowanym farszem smarujemy naleśniki i zwijamy w rulony. Naleśniki dekorujemy wg uznania. Ja udekorowałam jogurtem truskawkowym, rodzynkami, wiśniami suszonymi i kawałkami bananów.

 

 

Smacznego!
Moi synowie tak przygotowane naleśniki wprost uwielbiają, szczególnie
odsmażane na masełku.

 

----- - -----


Naleśniki orzechowe


Naleśniki przygotowujemy w sposób tradycyjny:

  • 150 g mąki
  • 1 łyżeczka cukru pudru
  • 2 jajka
  • 240 ml mleka
  • szczypta soli


Mozna do części ciasta dodać kakao-w ten sposób naleśniki będą miały oryginalny kolor

 

 

 

SKŁADNIKI NADZIENIA

 

  • 20 dag orzechów włoskich
  • ok. 3/4 szklanki mleka
  • 1 torebka cukru waniliowego
  • 2 łyżki cukru

 

Sos:

 

  • 2 łyżki kakao
  • 2 łyżki cukru
  • 2 łyzki margaryny
  • 2 łyżki mleka

     

     

     

     

SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
Zagotować z mlekiem cukier i cukier waniliowy,włożyć zmiksowane orzechy i gotować aż masa zgęstnieje.Rozsmarować masą naleśniki i złożyć na czworo i polać uprzednio przygotowanym sosem. Sos kakao, cukier,mleko i margaryne gotować zgęstnieją. Polać naleśnik i podawać na gorąco.

Ja podaje z owocami i bitą śmietana

 

 

----- - -----


Ja chciałem napisać,że czasami z siostrą, a teraz juz z dwiema siostrami
próbujemy przygotować coś wesołego do jedzenia.

Czasem to sałatka z owoców, a czasem coś konkretnego. Zimą są to często kanapki.


Do przygotowania moich kanapek potrzebne są takie rzeczy jakie mamy w domu. Nie trzeba się martwić, że czegoś nie ma. Zawsze przecież mamy pieczywo, ser czy jakieś warzywa.


Do kanapek ze zdjęcia użyliśmy
-chleba pumpernikla, z którego wykroiłem szklaneczką kółka mniejsze i większe- jest to głowa i tułów misia, które posmarowaliśmy pasztetem sojowym
-rączki i nóżki zrobiliśmy z pociętej marchewki
-uszka i brusek jest z ogórka
-nosek też z marchewki
-buźka z rzodkiewki
-oczka z pieprzu
-bluzeczka z szyneczki.
Smaczne i zdrowe!!!!


Drugi przepis jest też łatwy i smaczny.
Podłużne bułki przekroiliśmy w poprzek z pomocą mamy. Do środka powkładaliśmy paróweczki - jako buźki oraz grube plasterki ogórka jako ząbki:)
Oczywiście bułki posmarowaliśmy masełkiem czosnkowym
Całość zapiekliśmy w piekarniku 3 minutki.

Pycha i place lizać!!!

 

 

 

----- - -----

 

"Buraczany zajączek" - sałatka


Składniki:
- 1 słoik buraczków ćwikłowych konserwowych,
- 6 jajek ugotowanych,
- 1/2 cebuli czerwonej,
- pęczek szczypiorku.
- składniki do dekoracji wg uznania.
- majonez rzymski lub Winiary (łagodny).


Wykonanie:
Wszystkie składniki kroimy w drobną kostkę, szczypiorek kroimy na drobne
kawałeczki. Do pokrojonych składników dodajemy majonez (więcej niż 1/2
słoiczka), mieszamy, dekorujemy i sałatka gotowa do spożycia.

 


Smacznego!
Sałatka jest ulubionym przysmakiem mojego synka Jakuba.

 

----- - -----

 

Torcik - "Wesoły Ufoludek!"


Składniki na ciasto:
- 3 jajka
- 4 łyżki cukru
- 3 łyżki mąki tortowej
- 1/2 łyżki mąki ziemniaczanej
- 1/2 łyżki proszku do pieczenia.

 

Składniki na masy:
- 1 kostka masła extra
- 3 jajka
- 1/2 szklanki cukru pudru
- 1,5 kg bananów
- 1 galaretka cytrynowa
- 1 galaretka truskawkowa
- 2 galaretki agrestowe
- składniki do dekoracji: banany, suszone wiśnie, rodzynki, zielone
winogrona.

 

Wykonanie:
1. Oddzielamy żółtka od białek. Białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy cukier i dalej ubijamy. Na koniec dodajemy żółtka, mąki i proszek do pieczenia - delikatnie mieszamy. Wylewamy ciasto na wysmarowaną tłuszczem tortownicę, wkładamy do piekarnika i pieczemy.


2. Galaretki cytrynową i truskawkową rozprowadzamy osobno w jednej szklance przegotowanej, gorącej wody. Galaretki agrestowe rozprowadzamy według przepisu na opakowaniu.


3. Masło ucieramy na puch, dodajemy cukier, 3 żółtka i 1 kilogram zmiksowanych bananów - wszystko ucieramy. Następnie dodajemy do masy lejącą sie galaretkę cytrynową. Masę wykładamy na upieczony i przestudzony biszkopt.


4. 3 białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy 3 łyżki cukru i dalej ubijamy. Na koniec dodajemy lejącą się galaretkę truskawkową, mieszamy i wykładamy na torcik na masę bananową.


5. Torcik dekorujemy i zalewamy przestudzonymi galaretkami agrestowymi. Wkładamy do lodówki, do czasu aż galaretka stężeje.

 


Smacznego!!!
Torcik jest ogromnym smakołykiem, którym uwielbia się zajadać mój synek
Mikołaj.  

 

----- - -----

 

SŁODKI BAŁWANEK NA ZIMOWY PORANEK

 

 

Składniki:

  • twaróg biały ( kostka )
  • 2 jajka
  • szczypta soli
  • mąka ( około 0,5 szklanki )

 

Sposób przygotowania:

Kostkę twarogu rozgniatam widelcem. Dodaję 2 żółtka, szczyptę soli i mieszam. Białka ubijam oddzielnie i dodaję do reszty składników. Na końcu wsypujemy około pół szklanki mąki w celu uzyskania konsystencji ciasta. Masę nakładamy łyżką formując kształt bałwanka ( lub inny w zależności od potrzeb ) na rozgrzany olej i podpiekamy z obu stron na złoty kolor.

Bardzo dobre posypane cukrem pudrem lub posmarowane dżemem.

 

 

 

UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO! Dzieci mogą prosić o nie codziennie.

 

----- - -----

 

Oto potrawy do których zazwyczaj nie trzeba namawiać dzieci.
Frytki w wydaniu drapieżnym , czyli dinozaur z ziemniaka i drzewko palmowe, a całe zamieszanie nad jeziorem z jaja sadzonego.

 

Druga potrawa to Tost Miki:
Wycinamy kieliszkiem na toście podobiznę Myszki Miki , następnie
podsmażamy tost z jednej strony, obracamy i do wnętrza wyciętego tosta wbijamyjajko i smażymy, równocześnie podsmażając głowę z " tosta"Miki.

 

Dania łatwe i smaczne a przy okazji pobudzające wyobraźnie dzieci, bo
przecież żeby spałaszować takie danie można wymyślić niejedna historyjkę .

 

 

----- - -----

 

JAJKOWE ZWIERZAKI


Składniki:

  • 4 jajka
  • ugotowana marchew
  • papryka
  • płatki do mleka
  • rozpuszczalne kakao
  • ćwiartka jabłka
  • pieprz mielony
  • ziarenka pieprzu
  • pietruszka
  • pomidor
  • zmieszany biały ser

 

Przygotowanie:
Jajka ugotować, ostudzić i obrać ze skorupek. Poszczególne zwierzaki zrobić następująco:


JEŻ: połówka jajka, kolce z płatków do mleka, oczy z ziarenek pieprzu,usta z papryki , a na kolcach położyć ćwiartkę jabłka.


MYSZKA: połówkę jajka posypać mielonym pieprzem, oczy z ziarenek pieprzu, usta z ugotowanej marchewki, wąsiki zrobić z płatków do mleka.


PINGWINEK: tułów z całego jajka, główka z połówki jajka, futerko zrobić z rozpuszczalnego kakaa, oczka z ziarenek pieprzu oraz łapki i nosek z ugotowanej marchewki.


GRZYBEK: całe jajko, kapelusz z połówki pomidora, groszki z zmieszanego białego sera, przy korzeniu położyć pietruszkę.

 

 

Smacznego!!!

 

----- - -----

 

Składniki:

 

  • Kromka chleba,
  • serek do rozsmarowywania,
  • rzodkiewki,
  • ogórek,
  • czerwona i żółta papryka,
  • szczypiorek.

 

Wykonanie:
Kromkę chleba posmaruj serkiem.
Z boków kromki wytnij wgłębienia, tak, żeby powstał kształt ryby i ogon.
Z wyciętych kawałków ułóż płetwy.
Szczypiorek potnij w paski i ozdób nim ogon ryby. Wystające końce można
łatwo przyciąć nożyczkami.
Rzodkiewki i ogórki pokrój w talarki. Układaj je na kanapce (zaczynając
od ogona) rzędami tak, żeby następna warstwa nieco przykrywała
poprzednią.
Z czerwonej papryki wytnij buzię, żółtą zaś pokrój w kostkę i ozdób nią
płetwy.

 


Smacznego!

 

----- - -----

 

WESOŁY KLAUN

Składniki:

  • 1 jajko
  • 2 plastry szynki
  • 1 parówka
  • majonez
  • ogórek kiszony


Wykonanie:
Jajko gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki, przekrajamy na pół. Wciągamy żółtko do miseczki. Szyneczkę kroimy na drobniutką kosteczkę i ucieramy w misce razem z żółtkiem i majonezem. Farszem nadziewamy dwie połówki żółtek. Ozdabiamy ogórkiem i zielem angielskim. Ugotowaną parówkę kładziemy na talerzyk razem z jajkami " oczkami" i tworzymy buźkę wesołego klauna.

 


GOTOWE...WESOŁY KLAUN CZEKA NA GŁODNE BRZUSZKI :)