Zapraszamy na dwugodzinne warsztaty kulinarne dla nastolatków w profesjonalnym studiu kulinarnym na warszawskim Muranowie.
Tym razem wybierzemy się w kulinarną podróż po nowojorskim China Town, gdzie poznamy tajniki amerykańsko-chińskiej kuchni.
Na warsztatach przygotujecie:
-
kurczaka generała Tso
-
kalafiora w sezamowej panierce
-
oraz wytrawne chińskie naleśniki z szczypiorkiem.
Data: 19.09.2021 (niedziela),
Godzina: 16.30-18.30,
Bilety znajdziesz tutaj.
Ważne:
-
Są to zajęcia dla dzieci w wieku 7-10 lat.
-
Warsztaty trwają 2 godziny (uwaga, zmiana czasu trwania zajęć)
-
Warsztaty odbywają się w reżimie sanitarnym, zgodnie z aktualnymi wytycznymi.
-
Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie
-
Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy, zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
-
Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
-
Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
-
Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
-
Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu
Miejsce wydarzenia:
Studio Kulinarne Małe Przyjemności, ul. Dzielna 15, Warszawa