Zapraszamy na dwugodzinne warsztaty kulinarne dla dzieci w profesjonalnym studiu kulinarnym na warszawskim Muranowie.
W niedzielne przedpołudnie wybierzemy się w odwiedziny do gruzińskiej piekarni, gdzie pod okiem głównej piekarki Marty nauczycie się jak zamknąć jajko w chlebie i wspólnie przygotujecie tradycyjne ciasto z Batumi.
Na warsztatach przygotujecie:
-
chaczapuri;
-
gruzińskie ciasto herbaciane.
Data: 09.05.2021 (niedziela)
Godzina: 11.00-13.00
Bilety znajdziesz tutaj
Ważne:
-
Są to zajęcia dla dzieci w wieku 7-10 lat.
-
Warsztaty trwają 2 godziny (uwaga, zmiana czasu trwania zajęć)
-
Warsztaty odbywają się w reżimie sanitarnym, zgodnie z aktualnymi wytycznymi.
-
Kupując warsztat prosimy, zwróćcie uwagę na godzinę jego rozpoczęcia, rozpoczynamy punktualnie
-
Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, prosimy, zabierzcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku, zadbajmy wspólnie o planetę
-
Nie ma możliwości przyjścia na zajęcia bez opłacenia ich uprzednio w systemie sklepu internetowego (dotyczy także kart podarunkowych).
-
Zapisy na warsztaty przyjmujemy do piątku.
-
Minimalna liczba uczestników: 5. W przypadku małej liczby uczestników zajęcia mogą zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.
-
Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie sklepu.
Warsztaty poprowadzi Marta, miłośniczka zdrowej kuchni, dietetyczka oraz autorka bloga ciagle-glodna.pl. W kuchni przyświeca jej idea niemarnowania. Niekwestionowana mistrzyni lepienia pierogów z falbanką.
Miejsce wydarzenia:
Studio Kulinarne Małe Przyjemności, ul. Dzielna 15, Warszawa