Zapraszamy na warsztaty, na których przygotujemy obiadowe klasyki.
Wspólnie przygotujemy idealny niedzielny obiad dla całej rodziny, który z chęcią zjędzą za równo dzieci, jak i dorośli.
Podczas warsztatów przygotujecie:
-
kluski leniwe z rozmarynowym sosem
-
jabłkowe gallette
Ważne:
-
warsztaty online są interaktywne, widzimy się i słyszymy łącząc przez platformę Zoom
-
przygotowane składniki będą do odbioru w studiu przy ul. Dzielnej 15, w piątek 29.01
-
jeśli nie możecie odebrać składników osobiście prosimy o kontakt telefoniczny, zaaranżujemy dowóz
-
zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku
-
warsztaty skierowane się do dzieci powyżej 7 rż, młodsze dzieci mogą pracować z rodzicami
-
w trakcie warsztatu wymagana jest obecność dorosłego opiekuna w domu, który pomoże w obsłudze piekarnika i płyty grzewczej i będzie czuwał nad bezpieczeństwem dziecka
-
każdy uczestnik przed warsztatem otrzyma listę akcesoriów potrzebnych do przygotowania potraw
-
zakupiony bilet upoważnia do zalogowania się na warsztaty 1 uczestnika na 1 urządzeniu,
-
prosimy o punktualne zalogowanie się do systemu z przygotowanymi wcześniej według naszej instrukcji akcesoriami i składnikami
-
po warsztatach otrzymacie od nas przepisy i instrukcje przygotowania dań
-
minimalna liczba uczestników do uruchomienia zajęć: 5
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Szczegóły:
-
Termin: 17 stycznia 2021 roku (niedziela), godz. 11.00-12.30
-
Cena: 95 zł
-
Więcej informacji: tutaj
Miejsce wydarzenia:
Studio Kulinarne Małe Przyjemności, ul. Dzielna 15, Warszawa