Warszawa

Kuchnia koreańska. Warsztat online
Warszawa Warsztaty 11–14 lat

Kuchnia koreańska. Warsztat online

od 4 grudnia do 5 grudnia 2020
Wpis archiwalny

Korea to kraj znany nie tylko z K-popu, ale też ze swojej wspaniałej kuchni.

 

Podczas warsztatów dowiecie się, czym jest pasta gochugaru, ile razy trzeba wypłukać ryż przed gotowaniem oraz dlaczego orginalne kimchi kisi się w garnku wkopanym w ziemię.

 

Podczas zajęć przygotujecie:

  • koreański smażony ryż
  • do wyboru: wołowinę lub boczniaki bulgogi 
  • sałatkę z ogórka marynowanego w occie ryżowym

 

Ważne:

  • warsztaty online są interaktywne, widzimy się i słyszymy łącząc przez platformę Zoom 
  • przygotowane składniki będą do odbioru w studiu przy ul. Dzielnej 15, w piątek 4.12
  • jeśli nie możecie odebrać składników osobiście prosimy o kontakt telefoniczny, zaaranżujemy dowóz 
  • zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku 
  • prosimy o wpisanie w komentarz do zamówienia opcję: wołowina lub boczniak
  • na warsztaty zapraszamy nastolatki (11+)
  • w trakcie warsztatu wymagana jest obecność dorosłego opiekuna w domu
  • każdy uczestnik przed warsztatem otrzyma listę akcesoriów potrzebnych do przygotowania potraw 
  • zakupiony bilet upoważnia do zalogowania się na warsztaty 1 uczestnika na 1 urządzeniu,
  • prosimy o punktualne zalogowanie się do systemu z przygotowanymi wcześniej według naszej instrukcji akcesoriami i składnikami  
  • po warsztatach otrzymacie od nas przepisy i instrukcje przygotowania dań 
  • minimalna liczba uczestników do uruchomienia zajęć: 5 
Miejsce wydarzenia:
Studio Kulinarne Małe Przyjemności, ul. Dzielna 15, Warszawa
Organizator:

Studio Kulinarne Małe Przyjemności

Studio Kulinarne Małe Przyjemności, ul. Dzielna 15, Warszawa
tel.: 883 996 189

Wydarzenia w Warszawie

Warto zobaczyć