O godz. 11:30 zapraszamy na Akademię na widelcu - SUSHI. O składnikach, nauce robienia i zasadach opowiedzą nam eksperci z MK Sushi.
Sushi to potrawa japońska złożona z gotowanego ryżu zaprawionego octem ryżowym oraz najróżniejszych dodatków w postaci, przeważnie surowych: owoców morza, wodorostów nori, kawałków ryb, warzyw, grzybów, a także omletu japońskiego (tamago-yaki), tofu, ziarna sezamowego. Ze względu na bardzo krótki termin przydatności do spożycia, w restauracjach japońskich jest przygotowywana po dokonaniu zamówienia.
Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o wcześniejszą rezerwację miejsc.
Zajęcia dla dzieci od ok. 5 lat.
Wstęp: 70 zł / osoba
Czas trwania kursu 90 minut
Zapisy przyjmujemy do 23 stycznia.
tel. 536 264 100
kontakt@dzieciecaakademiatworczosci.pl