16:30 - 18:30
Każdy uczestnik przygotuje:
zielone mini omlety
sałatka z soczewicy z suszonymi pomidorami i fetą
batony musli z żurawiną
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarne z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Uwaga!
Są to zajęcia dla dzieci w wieku 12+
Zapisy na warsztaty przyjmujemy do czwartku.
Minimalna liczba uczestników: 5.
Kupując warsztat zwróć uwagę na dzień i godzinę jego rozpoczęcia.
Jeśli chcecie zabrać swoje potrawy do domu, proszę weźcie ze sobą opakowania wielorazowego użytku na jedzenie. Na miejscu mamy dostępne płatne opakowania jednorazowego użytku.
tel. +48 737 533 048
e-mail: warsztaty@male-przyjemnosci.pl