Składniki:
Sposób wykonania:
Wsypujemy cukier do garnka z wodą i podgrzewamy przez około 20 minut i pozostawiamy do ostygnięcia. Po ostudzeniu przelewamy do miski i dodajemy resztę składników (za wyjątkiem migdałów i orzechów) po czym mieszamy, aż do uzyskania jednolitej masy. Następnie z powstałej masy formujemy kuleczki (około 3cm), wkładając do każdej migdał lub orzech. Powstałe kuleczki obtaczamy w kokosie. Misiowe kuleczki są już gotowe by włożyć je do piknikowego koszyka (Możemy je również podawać schłodzone).
Przepis nadesłała:
Katarzyna Radzikowska
Komentarze
Tego sie nie piecze,czy wy ludzie nie widzicie ? :) Pyszne kuleczki,polecam
dodany: 2012-02-14 00:31:48, przez: M
Bez pieczenia? ;/
dodany: 2011-11-06 13:53:23, przez: Agi
mm Slina mi leći ale jeszcze nie zrobiłam.Super:))((:
dodany: 2011-10-26 13:58:24, przez: Agata Cottrell
super
dodany: 2011-10-21 18:55:06, przez: Kinga
mam pytanie.., ile minut i w jakiej temperaturze się je piecze?
dodany: 2011-08-18 20:04:43, przez: ;)
MMMM pychotka :)
dodany: 2011-07-22 20:33:43, przez: WfRds2344512