Warszawa

Rumiany kurczak pieczony

Kurczak pieczony będzie miał wspaniała rumianą skórkę jeżeli przed pieczeniem posmarujemy go śmietaną

 

Komentarze

Ja kurczaka polewam odrobiną oliwy i szczyptą curry.

dodany: 2010-11-04 00:14:58, przez: Lena888

ksfgwcebufvgbgugjgngh

dodany: 2009-10-20 13:59:12, przez: agata

kurczak bedzie terz mial fajny kolor jak go poalojemy farbom w spreju o odpowiednim kolorze

dodany: 2008-12-20 17:57:02, przez: zorro

Czasem wystarczy go zezłocić na patelni a dopiero później dopiekać w piekarniku;)

dodany: 2008-01-07 16:01:14, przez: Wiola

Również dobrym sposobem jest posmarowanie go odrobiną miodu.

dodany: 2007-03-15 11:20:11, przez: Danusia

Przeczytaj również

Polecamy

Więcej z działu: Porady

Warto zobaczyć