Warszawa

Jak posługiwać się nożem? - poradnik

Jak posługiwać się nożem? - poradnik

Umiejętność sprawnego posługiwania się nożem pozwala kucharzowi pracować szybciej i skuteczniej. Precyzyjne, równe cięcia to jedna z tajemnic wspaniałego, pięknie podanego jedzenia.

 

W galerii przedstawiamy Poradnik, który pochodzi z książki

"JuniorChef Światła, kamery, gotujemy!" Harper Charise Mericle

 


 

Superrelacja zza kulis programu!

 

Książka dla wszystkich pasjonatów gotowania, jedzenia i magicznego świata telewizji.

 

Kamera, akcja, gotowanie! Czwórka młodych bohaterów – Tate, Rae, Caroline, Oliver – staje w szranki w jednym z konkursów kulinarnych. Jak wyglądają kulisy telewizyjnych konkursów? Jak dzieci poradzą sobie przy przed kamerami? Jak poradzą sobie z przyrządzaniem wymyślnych dań? Wciągająca, pouczająca, z przepisami.

 

 

 

1/6
1/6

Poradnik pochodzi z książki:

 

"JuniorChef Światła, kamery, gotujemy!"

Harper Charise Mericle

 

 

2/6
2/6

Poradnik pochodzi z książki:

 

"JuniorChef Światła, kamery, gotujemy!"

Harper Charise Mericle

3/6
3/6

Poradnik pochodzi z książki:

 

"JuniorChef Światła, kamery, gotujemy!"

Harper Charise Mericle

4/6
4/6

Poradnik pochodzi z książki:

 

"JuniorChef Światła, kamery, gotujemy!"

Harper Charise Mericle

5/6
5/6

Poradnik pochodzi z książki:

 

"JuniorChef Światła, kamery, gotujemy!"

Harper Charise Mericle

6/6
6/6

Przeczytaj również

Polecamy

Więcej z działu: Przepisy

Warto zobaczyć