Zajęcia odbędą się:
- we wtorek 3 marca, w godz. 17:30-18:30 dla dzieci w wieku 3-6 lat
- w środę 4 marca, w godz. 17:30-19:00 dla dzieci w wieku 7-10 lat
- w czwartek 5 marca, w godz. 17:30-18:30 dla dzieci w wieku 3-6 lat
- w piątek 6 marca, w godz. 17:30-19:00 dla dzieci w wieku 11-14 lat
W Akademii Młodego Kucharza z utęsknieniem wypatrujemy wiosny, dlatego w tym tygodniu wspólnie przygotujemy soczyście zielone potrawy. Młodsi i starsi kucharze będą mieli okazję przekonać się, że brokuły i szpinak, mają mnóstwo zastosowań. Będzie lekko, pysznie, zdrowo i oczywiście zielono.
Informacje organizacyjne:
W zajęciach może uczestniczyć tylko 12 dzieci, dlatego prosimy o wcześniejszą rezerwację. Decyduje kolejność zgłoszeń:
- telefonicznie pod numerem 728 328 503
- mailowo pod adresem kontakt@akademiamlodegokucharza.pl
Cennik zajęć można znaleźć na stronie internetowej:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/cennik-zajec.html
Dzieci biorą udział w zajęciach bez udziału rodziców i są pod opieką dwóch osób. Wszystkie składniki, fartuszki i akcesoria kulinarne potrzebne do przeprowadzenia zajęć zapewnia Akademia Młodego Kucharza, dlatego uczestnik nie musi ze sobą nic przynosić. Pod koniec zajęć dzieci zasiadają wspólnie do stołu, aby zjeść przygotowaną samodzielnie potrawę, a po zajęciach zabierają recepturę przyrządzonego przepisu do domu.
Popołudniowe zajęcia w poszczególnych grupach wiekowych odbywają się regularne raz w tygodniu.
Więcej informacji o Akademii Młodego Kucharza na stronie:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/szkola-gotowania.html
Organizujemy także niezapomniane kulinarne URODZINY:
http://www.akademiamlodegokucharza.pl/urodziny-i-przyjecia.html
ZAPRASZAMY!