Warszawa

Zimowe walentynkowe warsztaty kulinarne dla dzieci (20.02)
Warszawa Warsztaty od 3 roku

Zimowe walentynkowe warsztaty kulinarne dla dzieci (20.02)

20 lutego 2016
Wpis archiwalny

Luty to miesiąc zakochanych, a co zakochańce lubią najbardziej? Czekoladę! Te warsztaty upłyną nam (dosłownie!) pod znakiem czekolady, walentynek i słodkich jadalnych laurek dla drugiej połówki. W zajęcia wpleciemy także elementy rozgrzewających zimowych napojów (parzone herbaty, napoje z pomarańczą, cytryną, goździkami i cynamonem). Tej zimy przeziębienia i chłody nie będą nam straszne. Walentynkowe warsztaty z miłości do jedzenia!

 


WIĘCEJ INFORMACJI:
http://dzieciakiwformie.pl/warsztaty_kulinarne/warszawa/
TERMIN:
– sobota 20 lutego 2016, godz. 10, 12, 14, 16 (Podwieczorki Poranki),

UWAGA! w sobotę 20 lutego uruchamiamy dodatkową grupę o godzinie 18.00 (warunkiem jest uzbieranie się grupy min. 6 uczestników)
MIEJSCE:
w sobotę kawiarnia Podwieczorki Poranki, ul. Bagatela 11, Śródmieście, Warszawa (MAPA)
MINIMALNY WIEK:
Dolna granica wieku to 3,5 roku. Dzieci młodsze tylko po indywidualnej wcześniejszej konsultacji.
CZAS TRWANIA:
w zależności od tematyki oraz liczby i wieku uczestników: ok. 1 godziny.
KOSZT:
35 zł od dziecka (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze wszystkimi składnikami, materiałami, sprzętem kuchennym oraz „wyprawką” do domu).
ZNIŻKI:
Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł lub na 4 zajęcia w cenie 120 zł (jednostkowa cena za jedne zajęcia: 30 zł).
ZAPISY:
Ilość miejsc ograniczona. Obowiązują zapisy, dzieci wcześniej niezapisane lub zapisane bez potwierdzenia z naszej strony nie są uwzględnione na liście. Zapisów można dokonywać telefonicznie/smsowo: 791 487 666 w dni powszechnie w godzinach 10-18, mailowo: gotowanie@dzieciakiwformie.pl ; można także skorzystać z naszego formularza zapisów.
ZAPRASZAMY!

 

Prowadząca:

 

 

Joanna Mentel - jednoosobowa chodząca burza mózgów. Rozkochana w literaturze, muzyce, pieczeniu i sezonowych produktach dziennikarka i psycholog. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki, pisze felietony literackie i potrafi upiec najlepszy na świecie i lekki jak chmurka sernik z musem czekoladowym. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Wydawnictwem Literackim, Agorą, Dwiema Siostrami, Naszą Księgarnią. Twórczyni Dzieciaków w formie – rozwojowej inicjatywy dla dzieci i szkoły kulinarnej dla najmłodszych. Na co dzień recenzuje książki, pisze, prowadzi warsztaty kulinarne, artystyczno-psychologiczne dla dzieci oraz dorosłych. Pod marką Book me a cookie prowadzi szkolenia kulinarne dla dorosłych.

Wydarzenia w Warszawie

Przeczytaj również

Warto zobaczyć