Warszawa

Warsztaty pierniczkowe dla dzieci
Warszawa, Wola Warsztaty

Warsztaty pierniczkowe dla dzieci

5 grudnia 2015
Wpis archiwalny

Grudzień = Święta, a Święta = pierniki. To na nie czekamy cały rok! Ulubione warsztaty wielu młodych kucharzy powracają jak co roku z jeszcze większą

energią, sprawdzonymi przepisami i mnóstwem nowych foremek. Wspólnie poddamy się atmosferze zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wypieczemy

swoje świąteczne ciasteczka, a część z nich przygotujemy do powieszenia na choince.

 

 

 

WIĘCEJ INFORMACJI:

http://dzieciakiwformie.pl/warsztaty_kulinarne/warszawa/

 

MIEJSCE

w sobotę kawiarnia Podwieczorki Poranki, ul. Bagatela 11, Śródmieście, Warszawa.

 

GODZINY & GRUPY WIEKOWE

w sobotę grupy dostosowane  do wieku dzieci:

godz. 10:00 – dzieci 3,5-5 lat,

godz. 12:00 oraz 14:00 – dzieci 5-7 lat,

godz. 16:00 – dzieci 8 lat i starsze

(istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej, w przypadku jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom, po wcześniejszej konsultacji);

 

MINIMALNY WIEK

Dolna granica wieku to 3,5 roku. Dzieci młodsze tylko po indywidualnej wcześniejszej konsultacji.

 

CZAS TRWANIA

w zależności od tematyki oraz liczby i wieku uczestników: ok. 1 godziny.

 

KOSZT

35 zł od dziecka (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze wszystkimi składnikami, materiałami, sprzętem kuchennym oraz „wyprawką” do domu).

 

ZNIŻKI

Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł lub na 4 zajęcia w cenie 120 zł (jednostkowa cena za jedne zajęcia: 30 zł).

 

ZAPISY

Ilość miejsc ograniczona. Obowiązują zapisy, dzieci wcześniej niezapisane lub zapisane bez potwierdzenia z naszej strony nie są uwzględnione na liście. Zapisów można dokonywać telefonicznie/smsowo: 791 487 666 w dni powszechnie w godzinach 10-18, mailowo: gotowanie@dzieciakiwformie.pl ; można także skorzystać z naszego formularza zapisów.

 

ZAPRASZAMY!

 

Prowadząca:

 

 

Joanna Mentel - jednoosobowa chodząca burza mózgów. Rozkochana w literaturze, muzyce, pieczeniu i sezonowych produktach dziennikarka i psycholog. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki, pisze felietony literackie i potrafi upiec najlepszy na świecie i lekki jak chmurka sernik z musem czekoladowym. Współpracuje

z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Wydawnictwem Literackim, Agorą, Dwiema Siostrami, Naszą Księgarnią. Twórczyni Dzieciaków w formie – rozwojowej inicjatywy dla dzieci i szkoły kulinarnej dla najmłodszych. Na co dzień recenzuje książki, pisze, prowadzi warsztaty kulinarne, artystyczno-psychologiczne dla dzieci oraz dorosłych. Pod marką Book me a cookie prowadzi szkolenia kulinarne dla dorosłych.

Wydarzenia w Warszawie

Przeczytaj również

Warto zobaczyć