godz. 17.30 (pierwsza grupa) oraz 19.15 (druga grupa)
Grudzień = Święta, a Święta = pierniki. To na nie czekamy cały rok! Ulubione warsztaty wielu młodych kucharzy powracają jak co roku z jeszcze większą energią, sprawdzonymi przepisami i mnóstwem nowych foremek. Wspólnie poddamy się atmosferze zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wypieczemy swoje świąteczne ciasteczka, a część z nich przygotujemy do powieszenia na choince.
WIĘCEJ INFORMACJI:
http://dzieciakiwformie.pl/warsztaty_kulinarne/warszawa/
MIEJSCE
bistro Makroklimat, ul. Jugosłowiańska 15, Gocław, Warszawa
MINIMALNY WIEK
Dolna granica wieku to 3,5 roku. Dzieci młodsze tylko po indywidualnej wcześniejszej konsultacji.
CZAS TRWANIA
w zależności od tematyki oraz liczby i wieku uczestników: ok. 1 godziny.
KOSZT
35 zł od dziecka (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze wszystkimi składnikami, materiałami, sprzętem kuchennym oraz „wyprawką” do domu).
ZNIŻKI
Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł lub na 4 zajęcia w cenie 120 zł (jednostkowa cena za jedne zajęcia: 30 zł).
ZAPISY
Ilość miejsc ograniczona. Obowiązują zapisy, dzieci wcześniej niezapisane lub zapisane bez potwierdzenia z naszej strony nie są uwzględnione na liście. Zapisów można dokonywać telefonicznie/smsowo: 791 487 666 w dni powszechnie w godzinach 10-18, mailowo: gotowanie@dzieciakiwformie.pl ; można także skorzystać z naszego formularza zapisów:
http://dzieciakiwformie.pl/kontakt/
ZAPRASZAMY!
Prowadząca:
Joanna Mentel - jednoosobowa chodząca burza mózgów. Rozkochana w literaturze, muzyce, pieczeniu i sezonowych produktach dziennikarka i psycholog. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki, pisze felietony literackie i potrafi upiec najlepszy na świecie i lekki jak chmurka sernik z musem czekoladowym. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Wydawnictwem Literackim, Agorą, Dwiema Siostrami, Naszą Księgarnią. Twórczyni Dzieciaków w formie – rozwojowej inicjatywy dla dzieci i szkoły kulinarnej dla najmłodszych. Na co dzień recenzuje książki, pisze, prowadzi warsztaty kulinarne, artystyczno-psychologiczne dla dzieci oraz dorosłych. Pod marką Book me a cookie prowadzi szkolenia kulinarne dla dorosłych.