Organizatorzy wydarzenia przekonują i pokazują, że zdrowo, znaczy pysznie. Temat przewodni najbliższego spotkania: Bajkowa chatka Baby Jagi, czyli ozdobny sernik z herbatników!
Nauczymy się przyrządzać pyszny sernik, który dla rodziców był prawdziwym hitem słodkości stanu wojennego.
Zapowiada się pyszne, zdrowe i niezwykle inspirujące kulinarne spotkanie na BioBazarze!
Prowadzenie: Monika Węgrzyn: dziennikarka, propagatorka zdrowego stylu życia. Współpracowała z magazynem Moda na zdrowie. Obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach Żyjmy dłużej i Superlinia. Pisze też w magazynie dla rodziców Gaga. Współpracuje z programem Miasta Warszawy Wiem, co jem. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację Szkoła na widelcu. Mama trójki dzieci w różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
Termin: 28 listopada, godz. 11:00
Zapisy: www.zapisynawarsztaty.pl
Wydarzenie na facebooku: www.facebook.com.WarsztatyDlaDzieciZN
Cena:
● 20 PLN - przy płatności przelewem do wtorku do godz. 12:00 przed sobotnimi warsztatami (na 5 dni przed); ***przy płatności za miesiąc zajęć z góry - płacimy za 4 zajęcia, piąte są gratis.
● 25 PLN - przy płatności przelewem od wtorku od godz. 12:00 do piątku do godziny 12stej – konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres:
warsztaty@zwalcznude.pl
● 30 PLN - przy płatności gotówką na miejscu; dotyczy również zapisów w ostatniej chwili i przelewów w ostatniej chwili, czyli po godzinie 12stej w piątek. W przypadku przelewu na dzień przed - prosimy o przyniesienie ze sobą potwierdzenia na zajęcia.
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.