Fundacja Zwalcz Nudę zaprasza na kolejną serię warsztatów kulinarnych.
Co tym razem czeka młodych kucharzy? Nie bądź taka wiewióra!
Orzechy - jak się do nich dobrać, jak je jeść, czemu warto je jeść.
Wspólnie wykonamy babeczki z orzechowym nadzieniem, hinduskie kulki orzechowe.
Prowadzenie: Monika Węgrzyn, dziennikarka propagująca zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem "Moda na zdrowie", a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach "Żyjmy dłużej" i "Superlinia". Pisze też w magazynie dla rodziców "Gaga". Współpracuje z programem Miasta Warszawy "Wiem, co jem". Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
Termin: 17 października, godz. 11:00
Miejsce: Warszawski BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 4
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
Zapisy: www.zapisynawarsztaty.pl
Polub nas na FB: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
Więcej informacji: http://www.zwalcznude.eu/warsztaty-1/warsztaty-kulinarne-o-zdrowym-%C5%BCywieniu/
Cena:
• 20 PLN - przy płatności przelewem do wtorku do godz. 12:00 przed sobotnimi warsztatami (na 5 dni przed); ***przy płatności za miesiąc zajęć z góry - płacimy za 4 zajęcia, piąte są gratis.
• 25 PLN - przy płatności przelewem od wtorku od godz. 12:00 do piątku do godziny 12stej – konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl
• 30 PLN - przy płatności gotówką na miejscu; dotyczy również zapisów w ostatniej chwili i przelewów w ostatniej chwili, czyli po godzinie 12stej w piątek. W przypadku przelewu na dzień przed - prosimy o przyniesienie ze sobą potwierdzenia na zajęcia.
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.