Warszawa

Warsztaty kulinarne: Cake Pops
Warszawa, Wawer Warsztaty

Warsztaty kulinarne: Cake Pops

13 marca 2015
Wpis archiwalny

godz. 17:30 – dzieci 3,5-6 lat

godz. 18.45 lub 19:00 - dzieci 7 lat+

(istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej, w przypadku jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom)

 

Kto słyszał o cake-pops? Te małe pralinki i ciasteczka można przy odrobinie fantazji przemienić w prawdziwe dzieła sztuki: balony, zwierzaki, postaci z kreskówek, a nawet samoloty. Nasze ciasteczka nabijemy na patyczki i ozdobimy kolorowymi lukrami, różnymi rodzajami czekolady, owocami i posypkami. Zabawy będzie co niemiara!

 

LOKALIZACJA: Kura Domowa, ul. Zwoleńska 81 (Wawer, Międzylesie). Przed kawiarnią parking dla klientów.

 

Dolna granica wieku to 3,5 roku. Dzieci młodsze tylko po indywidualnej wcześniejszej konsultacji.

 

CZAS TRWANIA: W zależności od tematyki oraz liczby i wieku uczestników: ok. 1 godziny.

 

KOSZT:

35 zł od dziecka (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze wszystkimi składnikami, materiałami, sprzętem kuchennym oraz „wyprawką” do domu).

 

ZNIŻKI:
Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł lub na 4 zajęcia w cenie 120 zł (jednostkowa cena za jedne zajęcia: 30 zł).

 

ZAPISY:

Ilość miejsc ograniczona. Obowiązują zapisy, dzieci wcześniej niezapisane lub zapisane bez potwierdzenia z naszej strony nie są uwzględnione na liście. Zapisów można dokonywać telefonicznie/smsowo: 791 487 666 w dni powszednie w godzinach 10-18, mailowo: gotowanie@dzieciakiwformie.pl bądź bezpośrednio w Kurze Domowej.

 

Więcej informacji: http://dzieciakiwformie.pl/warsztaty_kulinarne/warszawa/

 

ZASTRZEŻENIE:

Pomysły i opisy są autorskie. Zabrania się ich kopiowania. Autorzy zastrzegają sobie możliwość zmian w harmonogramie lub menu najpóźniej na 2 tygodnie przed datą planowanych warsztatów, ze względów od siebie niezależnych, takich jak brak sezonowych owoców, opóźnianie się sezonu na niektóre warzywa lub w przypadku wcześniejszego ustalenia z rodzicami dzieci uczestniczących w kursie zmiany terminu/godziny.

 

PROWADZĄCA:

Joanna Mentel - jednoosobowa chodząca burza mózgów. Rozkochana w pieczeniu i sezonowych produktach dziennikarka kulinarna, psycholog, krytyczka literacka oraz cukiernik. Prowadzi najbardziej apetyczny wśród książkowych i najbardziej oczytany wśród kulinarnych blog Book me a Cookie (bookmeacookie.pl), który w 2011 roku zdobył tytuł Literackiego Bloga Roku, a w 2012 roku był nominowany do nagrody Papierowy Ekran dla najlepszych serwisów o książkach. Z wykształcenia psycholog i dziennikarz. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki, pisze felietony literackie i potrafi upiec najlepszy na świecie i lekki jak chmurka sernik z musem czekoladowym. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Wydawnictwem Literackim, Agorą, Dwiema Siostrami, Naszą Księgarnią. W Dzieciakach w formie prowadzi warsztaty kulinarne, artystyczne i artystyczno-psychologiczne dla dzieci oraz odpowiada za część koncepcyjną, czyli wymyślanie coraz to bardziej zwariowanych warsztatów. Pod marką Book me a cookie prowadzi również szkolenia kulinarne dla dorosłych.

Wydarzenia w Warszawie

Przeczytaj również

Warto zobaczyć