Zapraszamy dzieci na warsztaty kulinarne „Z działki”. Spotkamy się w profesjonalnym studiu kulinarnym dopasowanym do potrzeb dzieci.
Bohaterami warsztatów będzie dynia i marchewka. Uczestnicy zrobią risotto z dynią i upieką ciasto marchewkowe.
Warsztaty prowadzi Łukasz. Trener kulinarny z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i rodzinami. Z wykształcenia pedagog. Z zamiłowania podróżnik. Spędził w podróży po Azji dwa lata, ucząc siebie i innych. W czasie swojej podróży dokładnie poznał barwną kuchnię azjatycką. Nie zapomina jednak o korzeniach i chętnie powraca do tradycyjnej kuchni polskiej.
Dla dzieci 6 lat-8 lat
Data: 23 września (niedziela), godz. 10.30 - 12.00
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kolekcja/najblizsze/skarby-jesieni-kopia-2
Dla dzieci 9-12 lat
Data: 23 września (niedziela), godz. 13.30-15.00
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kategoria/9-12-lat/z-dzialki-2
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.