Zapraszamy dzieci z okazji ich święta na warsztaty kulinarne. Taki dzień zasługuje na słodką oprawę. Spotkamy się w profesjonalnym studiu kulinarnym dopasowanym do potrzeb dzieci.
Zapraszamy najmłodszych kucharzy na warsztatu kulinarne, podczas, których upieczemy włoskie cantuccini - włoskie ciasteczka pochodzące z Toskanii oraz zrobimy aksamitny budyń z kaszy jaglanej.
Warsztaty poprowadzi Ania pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Ania jest co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
Dla dzieci 8-12 lat
Data: 2 czerwca (sobota), godz. 10.30-12.00
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kategoria/dla-dzieci/dzien-dziecka-3
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.