Z okazji Dnia Matki zapraszamy na warsztaty kulinarne z mamą. Dla dzieci i mam w każdym wieku. I tych małych i tych dorosłych.
W czasie warsztatów przygotujecie tagiatelle z pomarańczami i migdałami oraz tartę z pomarańczą i koprem włoskim, którą zabierzecie ze sobą do domu.
W warsztatach rodzinnych uczestniczą dwie osoby. Mogą to być dwie osoby dorosłe lub dziecko i jego opiekun.
Uczestnicy przygotowują swoje potrawy na profesjonalnie wyposażonym stanowisku. Zależy nam na rodzinnej atmosferze spotkań, gdzie nie ma pośpiechu, jest natomiast dobra zabawa.
W czasie warsztatów uczestnicy mają zapewnione wszystkie niezbędne składniki, akcesoria i fartuchy do gotowania. Podana cena to koszt uczestnictwa dla dwóch osób.
Warsztaty prowadzi Łukasz. Z wykształcenia pedagog. Od wielu lat realizuje się w pracy z dziećmi i młodzieżą w szkole oraz jako animator. Z zamiłowania podróżnik. Spędził w podróży po Azji dwa lata, ucząc siebie i innych. Fascynują go inne kultury i różnice między nimi. Uwielbia gotować, a samo gotowanie traktuje jako przygodę i zaproszenie do eksperymentowania.
Data: 26 maja (piątek), godz. 17.30 - 19.30
Bilety: http://www.male-przyjemnosci.pl/kolekcja/warsztaty-rodzinne/mama-i-ja
Zajęcia odbędą się w Studiu Kulinarnym Małe Przyjemności w Warszawie, przy ulicy Dzielnej 15.