Warszawa

Żeby wypieki się nie przypalały

Ciasto nie przypali nam się od spodu ,jeśli pod foremki nasypiemy cienką warstwę soli

 

Komentarze

spageti sos

dodany: 2009-08-15 15:38:49, przez: jowita

spagetti

dodany: 2009-08-15 15:38:07, przez: jowita

Poprostu trzeba pilnować odpowiedniej temperatury i pod koniec pieczenia zmniejszyć temp. lepiej jak posiedzi w piekarniku dojdzie a się nie przypali..!Fory z teflonu to dopiero rewelacja!!!

dodany: 2008-12-12 17:44:19, przez: andzia

żeby ciasto sie nie przypaliło podczas pieczenia pod dolna blache postawic naczynie z woda sposób sprawdzony zawsze przypalałam ciasto mam ciulowy piekarnik ta mi poradziął ciocia i teraz pieke i ciasto jest równo przyrumienione

dodany: 2007-06-15 13:46:29, przez: Sylwia

Żeby wypeki siĘ przypalały naleŻy znajść dobrą cukiernię w najbliższej okolicy.

dodany: 2007-05-28 18:13:55, przez: Bożena

Przeczytaj również

Polecamy

Więcej z działu: Porady

Warto zobaczyć